info@hbdrilling.be -   +32 71 52 66 80

HB Drilling

 

HB DRILLING bestudeert, ontwerpt en installeert uw boorinstallaties, water- en slib behandelingseenheden evenals het volledige gamma materiaal voor steengroeven. Het verkoopt ook alle benodigde materiaal, van het kleinste gereedschap tot de krachtige industriële machines.

HB Drilling, een Belgisch bedrijf uit  Fontaine L'Evêque, werd opgericht in augustus 1987. Oorspronkelijk produceerde en distribueerde het alleen boorapparatuur voor steengroeven, civiele bouwkunde en waterputten.

In 1993 bouwde HB Drilling zijn eerste waterbehandelingsinstallatie voor steengroeven. Tegenwoordig is het aanwezig in vele sectoren: mijnen, steengroeven, grindgroeven, minerale industrie, agrovoedingsindustrie, baggerwerken, chemie, grondwassing en grondbehandeling, ertsafscheiding, residuen van autoshredding en  electronisch afval, ...

Sinds 2017 heeft HB Drilling zich versterkt in het domein van de steengroeven en kan het alle benodigde materiaal leveren voor het ontwerp van een volledige brekerinstallatie, zowel vast als mobiel.

HB Drilling is nu  in staat om een fabriek sleutel-op-de deur te ontwerpen en te bouwen.

Abonneren op HB Drilling RSS

Vous avez un projet important
ou vous avez besoin d’un outil difficile à trouver :

contactez nous

Nous vous démontrerons notre professionnalisme